محل تبلیغات شما

خط ساحلی شهرستان بندر لنگه طولی بیش از ۳۰۰ کیلومتر داشته و باتوجه به تنوع جنس ناحیه کرانه‌‌ای، در خط ساحلی شرایط مختلفی در سطح شهرستان به چشم می‌خورد. در این نوار ساحلی، ۲۲ سازه‌ی دریایی احداث شده که جانمایی آن‌ها در شکل زیر نشان داده‌شده است.

از مهم‌ترین زیرساخت‌های بندر کنگ که ارتباط آن را با مناطق پیرامون برقرار می‌کند، بندر و تأسیسات مرتبط با آن است. مساحت اراضی بندر ۱۰ هکتار است و موج شکن آن از نوع توده سنگی است که در سال ۱۳۷۹ احداث شده و دارای دسترسی حرکتی است. طول بازوی اصلی موج شکن، ۱۳۴۰ متر و بازوی فرعی آن ۱۰۲۰ متر است.

کاربری بندر چندمنظوره است و بندر دارای ۱ پست اسکله اصلی و یک اسکله برای پهلوگیری قایق‌های صیادی و یک اسکله تجاری است. اسکله اصلی در سال ۱۳۸۴ احداث و در سال ۱۳۸۹ به بهره‌برداری رسیده است.

شناور طرح دارای تناژ ۸۰ تن صیادی و ۵۰۰ تن تجاری است. تعداد  قایقهای بومی صیادی، ۱۳۵ و لنجهای صیادی ۱۳۹ عدد است.

درحال حاضر تمرکز بندر صیادی بوده و عملیات مسافری و گردشگری دریایی در آن انجام نشده است. باتوجه به نزدیکی کارخانه سیمان خمیر و معدن سنگ گچ هرنک بستک، اامکان صادرات موارد معدنی از این بندر به کشورهای حوزه خلیج فارس وجود دارد و درحال حاضر، سنگ گچ از این بندر به رأس الخیمه و از آنجا به هند فرستاده می‌شود. (برگرفته از: طرح بررسی و مطالعه جهت گیری راهبردهای بنادر کوچک استانهای هرمزگان، سیستان و بلوچستان و گیلان با تمرکز بر الگوی کاربری و مدیریتی، ۱۳۹۷ )

منبع:https://kong.shahrlab.ir/

ارتباط بندر کنگ و بندر لنگه

جایگاه تاریخی بندر کنگ در موازنه سیاسی و امنیتی حوزه خلیج فارس

ارتباط بندر کنگ با حوزه پیرامون از گذشته تا کنون

بندر ,اسکله ,صیادی ,اصلی ,دارای ,سال ,در سال ,این بندر ,بندر و ,یک اسکله ,بندر به

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

LADY Miraculous